Foto's Seychellen

Huwelijksreizen Seychellen

De Seychellen zijn een prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan. De Seychellen bestaan uit 115 eilanden, 4° ten zuiden van de evenaar. Ieder strand op de Seychellen is anders en de schitterende natuur omringt je overal, waar je ook bent. De Seychellen zijn erg geschikt om te 'Island Hoppen'. Naast Mahé, Praslin en La Digue, de drie bekendste eilanden van de Seychellen, vindt u ook nog de mooie en exclusieve eilanden als Denis, Desroches, Bird, Silhouette en Alphonse. Voor duikers en snorkelaars is een huwelijksreis naar de Seychellen een aanrader.

Mahé met zijn 68 schitterende witte palmstranden en indrukwekkende bergachtige binnenland is het grootste eiland van deze archipel. Jullie huwelijkseis naar de Seychellen zal ook beginnen op Mahe. Hier is het vliegveld op gelegen. Op Mahe is een overvloed aan flora en fauna te vinden. De meeste unieke planten en vogelsoorten vindt u op dit 27 km. lange eiland. Sommige van deze planten komen nergens anders op de wereld voor. Maar Mahé heeft naast de prachtige flora nog meer te bieden: prachtige stranden, fraaie wandelroutes en een interessant zeepark. In het noorden van Mahé ligt de hoofdstad Victoria. Na Mahe is Praslin het grootste eiland, op 15 minuten vliegen van Mahé. Het palmeneiland Praslin was ooit een eiland waar piraten en Arabische kooplieden naartoe konden vluchten. Het 44 km² grote Praslin een is werkelijk een paradijs! Het oerwoud beslaat het grootste gedeelte van het eiland, maar er zijn ook hele steile rotsen te bewonderen. Een absolute aanrader is een bezoek aan het beroemde park Vallée de Mai. Dit natuurpark ligt vlakbij de haven. La Digue is het op vier na grootste eiland van de Seychellen. Het is gelegen op een half uur varen van het eiland Praslin. Bij aankomst van de ferry in de haven zal er in de meeste gevallen een ossenwagen voor u klaar staan om u naar uw hotel te brengen. Omdat er niet meer dan 10 auto´s worden toegelaten op het eiland, zijn huurfietsen erg populair.

Bekijk de top 10 huwelijkreizen naar de Seychellen

De hotels op de Seychellen zijn allen heel erg luxe en mooi! Jullie huwelijksreis naar de Seychellen kan met luxe overgoten worden. De hotels hebben Westerse standaarden. De hotels zijn heel erg gericht op luxe reizen, dus jullie zullen zeker meer net getrouwden op jullie huwelijksreis naar de Seychellen tegenkomen. In bijna alle hotels zijn heerlijke restaurants gevestigd.

Conclusie: De Seychellen zijn prachtige eilanden met een wonderlijke natuur. Een huwelijksreis naar de Seychellen is een bijzondere ervaring, omdat het een vrij exotische bestemming is. De hotels op de Seychellen zijn vaak luxe, waardoor de prijs van een huwelijksreis naar de Seychellen wellicht hoger zal liggen dan een andere gemiddelde huwelijksreis bestemming. Tip: je kan hier prachtig van eiland naar eiland zeilen.