Foto's Maleisie

Huwelijksreizen Maleisie

Maleisie is een verticaal langgerekt land grenzend in het zuiden aan Singapore. Je hoeft dus niet perse op Kuala Lumpur te vliegen om het land te bezoeken. Dat kan ook gemakkelijk via Singapore. Het land bestaat uit het hoofdland, welke de meeste grondoppervlak voor haar rekening neemt. Daarnaast zijn er vele zeer mooie eilanden die in je huwelijksreis niet mogen ontbreken. Zoals de wereldberoemde Perhentian Islands.

Maleisie is een prachtige en veelzijdige huwelijksreis bestemming. Veel huwelijksparen zullen dit met ons eens zijn. Niet voor niets staat Maleisie op nummer 1 in onze huwelijksreizen top 10. Er zijn maar weinig toeristische oorden waar je zoveel verschillende activiteiten kunt ondernemen en waar de diversheid van het land zo groot is als Maleisie. Maleisie is veilig en goed georganiseerd. Maleisie is –in tegenstelling tot wat veel mensen denken- zeer veilig.

Top 10 reizen naar Maleisie

Voor lekker shoppen in een van de grote steden, dan is een bezoek aan de hoofdstad Kuala Lumpur absoluut een aanrader. Kuala Lumpur is een wereldstad. Deze stad heeft de sfeer van een Aziatische stad, maar dat komt dan nog het meeste door de mensen die door de stad lopen. De architectuur en de grootsheid doet denken aan een grote Westerse stad. Kuala Lumpur is een ideale stad om je huwelijksreis te beginnen. Je kan alvast wennen aan de andere tijdzone en het land. Wij raden je aan om 2 dagen Kuala Lumpur in je huwelijksreis op te nemen. Vanaf Kualu Lumpur kan je verder Maleisie intrekken voor het vervolg van je huwelijksreis.

Maleisie heeft een van de grootste en jungles van de wereld. Je vindt er prachtige flora en fauna. Als je van natuur en/of avontuur houdt, is dit zeker een aanrader om in je huwelijksreis op te nemen. Er zijn ook meer laagdrempelige jungle-tochten als je ietwat sceptisch bent.

Aan eilanden heeft Maleisie geen gebrek. Maleisie heeft prachtige, tropische eilanden met vaak heerlijk luxe hotels. Als je tot rust wilt komen, is een verblijf in een van de luxe resorts een tip. De meeste hotels liggen direct aan het strand, en hebben luxe restaurants in het hotel. Diverse uitjes naar markten, steden en dorpjes worden vanuit het hotel gedaan. Dus je hoeft niet heel de week in het hotel te verblijven.

Conclusie: Maleisie is een zeer mooi land, wat perfect te bereizen is. Je kan je huwelijksreis heel afwisselend maken door de grote diversiteit van Maleisie. Maleisie heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Profiteer daarvan! Tip: vraag je reisconsulent naar een reis op maat, zodat je zelf je reis kan samenstellen.